Yaşanmış hikayelere dayanan senaryosu ile 2013 yılının en çok izlenilen korku filmi olan The Conjuring’in devam filmi The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist’dan ilk fragman yayınlandı.
Çektiği Saw ve Insidious gibi filmlerden sonra 2013 yılında The Conjuring‘i yöneten James Wan kariyerinin zirvesine ulaşmış ve izleyiciye gerilim dolu dakikalar yaşatmıştı. Film gişede de önemli bir başarı elde edince devam filmi kaçınılmaz olmuştu. Hatta, The Conjuring’in spin-offu Annabelle filmi devam filminden bile önce piyasaya sürüldü. İlk filmde başrollerde yer alan Patrick Wilson ve Vera Farmiga‘nın rollerine geri döndüğü ve ilk filmde olduğu gibi yönetmenlik koltuğunda James Wan’ın oturduğu devam filmi The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist‘tan geçtiğimiz günlerde ilk görsel yayınlanmıştı. Bugün itibarıyla ise filmden ilk fragman yayınlandı.
The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist’dan Fragman!
New Line Cinema’nın yapımcılığını üstlendiği The Conjuring 2’nin senaryosunu ilk filmde olduğu gibi Carey Hayes ve Chad Hayes ikilisi kaleme alıyor. Film paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren’ın, dört çocuklu ve bekar bir annenin başında bulunduğu Hodgson ailesinin başına gelen olayları aydınlatmasını konu alıyor. Filmde Ed ve Lorraine Warren çiftini yeniden Patrick Wilson ve Vera Farmiga canlandırırken; bekar anneyi ise kadroya yeni katılan Frances O’Connor canlandırıyor. Bu yıla damgasını vurması beklenen filmlerden biri olan The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist, Amerika ve Türkiye’de 10 Haziran 2016 tarihinde izleyici ile buluşacak.