A Most Violent Year’ın yeni fragmanı yayınlandı. J.C. Chandor’un senaryosunu yazıp yönettiği filmin baş rollerinde Jessica Chastain ve Oscar Isaac var.
1981 yılı, New York için şiddetin en çok resmi kayıtlara geçtiği senedir. Fakat şiddet, basamakları tırnanıp da Amerikan Rüyası’na ulaşmaya çalışan bir çiftin en büyük endişesi sayılmaz.
A Most Violent Year, bir suç draması ve tahmin edeceğiniz üzere 1981 yılında New York’ta geçiyor. Şehre yeni gelmiş bir adam, yükselmeye çalışı bir yandan işini saldırılara, kendisini de yolsuzluklara karşı koruma çabasındadır. Fakat zamanla o bile şehri bi hastalık gibi saran, kısa yoldan kazanç elde etme güdüsüne karşı koyamaz.
Filmin oyuncu kadrosunda David Oyelowo, Albert Brooks, Ashley Williams, Jerry Adler, Christopher Abbott, Peter Gerety, Elyes Gabel ve Catalina Sandino Moreno gibi oyuncular da var. Bu film aynı zamanda daha önce yazdığı Margin Call’un senaryosuyla 2011 yılında Oscar adayı olmuştu. Jessica Chastain’in de geçmişteki Oscar adaylığının yanı sıra, Oscar Isaac‘in u sene Gotham Ödüllerinde A Most Violent Year ile En İyi Erkek Oyuncu Ödülü adayı gösterilmişti. Tüm bunları bir araya getirdiğimizde, hiç de fena olmayan bir filmle karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz.
Eylül ayında sizlerle zaten filmin ilk fragmanını paylaşmıştık. Aşağıda ise yayınlanan yepyeni fragmanı bulabilirsiniz:
[youtube width=”600″ height=”350″ video_id=”lZU7U3k3gHY”]
Sadece fragmanından yola çıkarak söyleyebileceğimiz her şey olumlu. Jessica Chastain oyuncluğuyla muhteşem bir iş başarmış gibi duruyor. Umarız film de fragmanı kadar sağlamdır.
Acaba bir Oscar adayıyla karşı karşıya olma ihtimalimiz var mıdır, ne dersiniz?
Hazırlayan: Hazan Özturan